Akademia IMQ

Szkolenia z RODO w Krakowie


RODO - Ochrona danych osobowych po zmianach wymagań Rozporządzenia UE o Ochronie Danych Osobowych

Kraków 11 maj 2018 od 500 zł

Godz. 9:00 do 15:00

RODO - Ochrona danych osobowych po zmianach wymagań Rozporządzenia UE o Ochronie Danych Osobowych

Szkolenie dla kadry kierowniczej oraz osób zajmujących się Ochrona danych osobowych.

 

RAMOWY PROGRAM SZKOLENIA

1. Źródła prawa - obecny stan prawny (system UODO) a przyszły stan prawny (system RODO)

2. Proces przetwarzania danych osobowych

3. Analiza ryzyka - metody

4. Plan postępowania z ryzykiem i monitorowanie ryzyka

5. Dostosowanie procesów przetwarzania danych prawnych

6. Podmioty przetwarzające dane osobowe 

7. Zasady przetwarzania danych osobowych

8. ABI / IOD 

 

MIEJSCE SZKOLENIA

Budynek Miastoprojekt Kraków, ul. Kraszewskiego 36, 30-110 Kraków (obok Błoń oraz Stadionu Cracovii).

 

CENA

dla klientów IMQ

– 649,00 zł/os. – cena dla I-go uczestnika z danej organizacji*

– 549,00 zł/os. – cena dla II-go uczestnika z danej organizacji*

dla pozostałych klientów

– 749,00 zł/os. – cena dla I-go uczestnika z danej organizacji*

– 599,00 zł/os. – cena dla II-go uczestnika z danej organizacji*

Do podanych cen nie doliczamy podatku VAT w przypadku podpisania oświadczenia,

tzn. kiedy uczestnictwo w szkoleniu jest finansowane w co najmniej 70% ze środków publicznych.

W przeciwnym razie do powyższych cen zostanie doliczony podatek VAT.

*zawiera udział w szkoleniu, komplet materiałów w wersji papierowej, możliwość konsultacji i wymiany doświadczeń z trenerami, zaświadczenie uczestnictwa w szkoleniu, przerwy kawowe i obiad

 

UWAGA

Zgłoszenia przyjmowane są do:

05 maja 2018

Zapisz się na szkolenie